במהדורה הפוליטית בסופ"ש:
לפני כמה חודשים עוררה שמאלוב ברקוביץ' את חמתם של ארגונים פמיניסטיים כשמתחה ביקורת על אימהות המגדלות מתוך בחירה ילד ללא בעל. לבני מיהרה להצטרף אז לביקורת.
" אני מטפלת הרבה בנושא של חיזוק ערכי המשפחה" אומרת שמאלוב ברקוביץ'. "זו אחת הבעיות הקריטיות של ישראל. אם המדינה היתה מתעסקת בתא המשפחתי ולא אינדבדואלי, לא היו הבעיות שיש פה. שכר המינימום היה משתנה. הורים לא היו צריכים לשלם 4000 שקלים לחודש לגן. אישה לא היתה צריכה לחזור מהעבודה באחת או אפילו בשלוש כי היא צריכה להוציא את הילדים. בשביל זה לא צריך את טרכטנברג.
היחידה המשפחתית לא מקבלת התייחסות מגופי המדינה. אם הייתי בממשלה הייתי רוצה להיות שר המשפחה. במדינה יהודית למשפחה צריכה להיות משמעות. הזנחנו את זה וניסינו להיות חלק מהמדינות הנאורות עם מה שמכנים " המשפחה החדשה". הפמיניזם הרדיקלי גורם לפירוק של הרבה משפחות וגורם תחושה שאישה יכולה להיות בלי גבר".
גם בתחום הזה יש לה ביקורת על לבני. " לפני שבועיים הוגש הדו"ח הסופי של ועדת שניט, לבחינת המשך קיומה של חזקת הגיל הרך, כאשר עד היום בעת גירושים ילד עד גיל 6 הולך אוטמטית אל האם. מי שמינתה את הועדה היתה שרת המשפטים דאז, ציפי לבני, אולם אחרי שהדו"ח התפרסם לא שמענו ממנה מילה בנושא. למה? כי היא כנועה לג'יהאד הפמיניסטי. עושה רושם כי גם כאן בחרה ללכת אחרי עצת יועציה שלא לצאת נגד הפמיניסטיות הרדיקליות משיקולים פוליטיים